14. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi sonrasında düzenlenen ve Melda Yücel’in sunumuyla gerçekleşen törende “1 Numaralı Markalar” ödülleri sahiplerini buldu.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenen “AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi” 20 Kasım Pazartesi günü Alkaş iş birliğiyle İstanbul Swissotel’de gerçekleştirildi. Zirvede, aynı zamanda “1 Numaralı Markalar” ödülleri de sahiplerini buldu. AVM’lerde “En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları”, AYD – Akademetre Research iş birliğiyle Esomar ve Güvenilir Araştırma Belgesi standartlarına uygun biçimde gerçekleştirilen araştırma ile belirleniyor. Araştırma, AVM yoğunluğu olan 25 farklı ilde yaklaşık 2.400 AVM müşterisi ile hanelerde yüz yüze görüşme metoduyla gerçekleştiriliyor. Çalışma sonucunda 20 kategoride birinci olmaya hak kazanan markalara ödül veriliyor.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan AYD Başkanı Nuri Şapkacı, “Günümüzde markalar, sadece ürün ve hizmet satmakla kalmıyor, aynı zamanda tüketici deneyimini şekillendiriyor ve sektörümüzü ileriye taşıyorlar. Bu ödüller de yalnızca başarıyı değil, aynı zamanda sürekli yenilenmeyi simgeliyor. Perakende sektörü, her geçen gün dönüşüyor ve gelişiyor. Bu değişim, AVM yatırımcıları ve markalar arasındaki iş birliği ve dayanışma açısından büyük önem taşıyor. Birlikte hareket etmek, tüketicilerin beklentilerine cevap vermek ve en önemlisi birbirimizden öğrenmek ve paylaşmak, hepimizi daha güçlü kılıyor. Güzel bir rekabetin yaşandığı “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar” araştırmasında, halkımızın tercih ve beğenisini kazanarak ödüle değer görülen perakende markalarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca araştırmamızın ve ödül törenimizin gerçekleşmesindeki katkıları nedeniyle Akademetre Research Company’e teşekkür ediyorum” dedi.

“1 Numaralı Markalar”
Aksesuar: Zen Pırlanta
Günlük Spor Giyim: Mavi
Bebek Ürünleri/Oyuncak: Ebebek
Spor Malzemeleri: Decathlon
Teknoloji Perakendeciliği: MediaMarkt
Self Servis Restoran: Burger King
Ayakkabı/Çanta: Instreet
Kişisel Bakım/Kozmetik: Watsons
Ev Tekstili/Dekorasyon: English Home
Çocuk Giyim: LC Waikiki
Kafe: Kahve Dünyası
Teknoloji Üreticisi: Arçelik
Restoran: Tavuk Dünyası
Kadın İç Giyim/Çorap: Penti
Kitap/Müzik/Hobi: D&R
Yapı Market: Koçtaş
Erkek Giyim: Kiğılı
Kadın Giyim: Koton
Anchor Mağaza: Boyner
En Beğenilen Marka Yüzü: Hadise – Koçak

Cevap Ver

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya yazınız