Organize perakende sektörünün önemli oyuncularını temsil eden Kategori Mağazacılığı Derneği’nin (KMD) Genel Kurul Toplantısı, 13 Şubat Çarşamba günü yapıldı. Sektörün öncü isimleri yeni dönem Yönetim Kurulu’nda yerlerini alırken, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım’ın devam ettirmesine karar verildi.

Verimlilik en ön plana çıkacak

KMD’nin 2019 plan ve programlarının da görüşüldüğü Genel Kurul toplantısında, verimliliğe vurgu yapan Yenal Gökyıldırım, “Ülkemiz, perakende için halen büyük fırsatlar barındıran bir yapıya sahip. 2019’da verimliliğe her zamankinden daha fazla önem verip sektörümüzü, şirketlerimizi güçlendirmeye; müşteri ve iş ortaklarımıza fayda yaratmaya devam edeceğiz. Ve tabii ki aynı zamanda da geleceğe yatırıma devam edeceğiz. KMD olarak sahiplendiğimiz ana konulardan biri olan “teknolojiye yatırım” 2019’da da odağımızda olacak ve hem verimlilik hem de yarattığımız faydalara artı değerler katacak. dedi.

Kanun yapıcılarla yakın temas

Perakende sektörünü ilgilendiren mevzuatın son dönemde oldukça ağırlaştığını ve operasyonların etkilendiğini belirten Gökyıldırım, “Yeni dönemde kanun yapıcılarımızla daha yakın temas halinde bulunarak hem ülkemizin ve tüketici refahımızın gelişimi, hem de sektörümüzün önünü açabilecek düzenlemeler için çalışacağız. Hükümetimizle ve ilgili Bakanlıklarımızla hali hazırda süren yapıcı iş birliklerimiz artarak sürecek.” dedi.

KMD’nin yenilikçi faaliyetlerinin ve etkinliklerinin de hızla süreceğini belirten Gökyıldırım, Sürdürülebilirlik Sempozyumu’nu Haziran, Perakende Teknolojileri Konferansı’nı Ekim ayında gerçekleştireceklerini söyledi.

KMD Genel Kurul toplantısında belirlenen dernek Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri ise aşağıdaki şekilde belirlendi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler*

1 Alp Önder Özpamukçu, Koçtaş
2 Arif Fevzi Keçeci, Sephora
3 Arif Yenal Gökyıldırım, MediaMarkt
4 Bülent Gürcan, Teknosa
5 Elif Berker, Yves Rocher
6 Erkmen Onbulak, Zorlu
7 Filiz Ecet Özdağlar, L’Oreal
8 Hadi Mert Karaibrahimoğlu, Penti
9 Handan Abdurrahmanoğlu, Arçelik
10 Kerim Nişel, Ikea
11 Muharrem Mete Yurddaş, Watsons
12 Murat Demiroğlu, Nebim
13 Murat Gigin, Tekzen
14 Mustafa Akdoğan, Turkcell
15 Mustafa Altındağ, DR
16 Orkan Ozan, Vodafone
17 Ömer Taviloğlu, Mudo
18 Serhan Tınastepe, Simport

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

1 Ali Rıza Kocaer, Chakra
2 Bilgin Çifci, Rossmann
3 Cem Sunman, Toypa
4 Fatih Karaca, Karaca
5 Mehmet Tevfik Nane, Pegasus
6 Nihat Erciyas, Erciyas Hukuk
7 Ümit Önal, Türk Telekom

* Üye isimleri alfabetik sırada verilmiştir.

Cevap Ver

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya yazınız