KMD Üyeleri: “Temel ihtiyaçlar dışında tüm perakende noktalarının kapatılması kararının kamu otoriteleri tarafından ivedilikle verilmesini bekliyoruz.”

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe, Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele çerçevesinde, başta halk sağlığının ve çalışanların korunması amacıyla perakende işletmeler tarafından kamu otoritelerinin önerileri doğrultusunda önlemler alındığını ve uygulamaya koyulduğunu belirtti.

Tınastepe şöyle devam etti: “İçinde bulunduğumuz ortamda birçok perakende işletmesinin faaliyetini geçici olarak durdurduğu kararını görmekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın “Evinizden çıkmayın” tavsiyesine paralel bir şekilde KMD üyeleri olarak beklentimiz, temel ihtiyaçlar dışında tüm perakende noktalarının kapatılması kararının kamu otoriteleri tarafından ivedilikle verilmesi yönündedir. Halk sağlığı gözetilerek alınacak daha geniş kapsamlı önlemlerde derneğimiz üyesi tüm kuruluşlar kamu otoritelerinin kararlarına birebir uyacak ve desteğini sağlayacaktır.”

Cevap Ver

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya yazınız